Hej och välkommen hem till oss!


Jag Camilla och min man Dag driver Queen LeLes i vårat lilla gula hus i natur sköna Mangskog.
Våra barn har flyttat hemifrån och i skrivande stund har vi två Main Coons Ulltrollets Libra och Taschanas Babybydoll Pp, vår jaktgudinna huskatten Leia, hundarna Niccis o Bambi.
I ladugården bor våra 4 tuppar och 20:e höns av rasen Hedemora och vi har även massa bin som bor i sina kupor i skogsbrynet.

Vi vill avla på starka, hälsosamma, sociala och rastypiska individer som även bidrar till att genpoolen blir större, därför tog vi lång tid på oss att leta upp vilka uppfödare vi ville köpa från och när vi hittat dom var det bara att vänta på rätt kull. Att följa pawpads hälsotester för oss är A och O då vi är mycket måna om kattens hälsa och välmående så sund kost och daglig aktivitet inne o ute, pälsen ska vara ren och fri från tovor, tandborstning och regelbundna besök till veterinären för att hålla koll på tandhälsan.

Eftersom vi tror på kunskap så står jag på kö till pawpeds utbildning G1 (sedan oktober 2020), så jag hoppas dom snart blir klara med uppdateringen på den svenska versionen, sedan blir det G2 och G3.

Vi tror att alla main coonens egenskaper är viktiga att få med i aveln, därför avlar vi på båda non-polydaktyla Maine Coons och polydaktyla Maine Coons.

Vi är medlemmar i TICA och Maine Coon-Katten.


Varmt Välkomna!